Data & Analytics Executive (parttime)

MeMo² heeft dit jaar verschillende (internationale) onderscheidingen ontvangen. Zo zijn we marktonderzoeksbureau van het jaar 2019 geworden en hebben we een internationale prijs gewonnen voor ‘Best Innovation’. Met een kantoor in Amsterdam en Groningen maakt dit succes ons alleen maar ambitieuzer. Met een klein team van Young Professionals zijn wij in Groningen bezig met het realiseren van ambitieuze plannen.

Ben jij aan het studeren en zoek je een relevante baan, waarin je je kennis op het gebied van Media, Marketing & Technologie gelijk kan inzetten om daadwerkelijk impact te maken. Wij zijn op zoek naar een Data & Analytics Executive. 

Je zult in je rol als Data & Analytics Executive bezig zijn met ondersteunend werk voor grote (internationale) projecten binnen een ambitieus team. Je zult alles leren over (survey)onderzoek, je krijgt de kans om op innovatieve wijze impact te maken bij Nederlands Grootste (online) panel en zal alles leren omtrent (nieuwe) online marketing. MeMo² werkt al enige jaren met studenten van de Hanzehogeschool en de RUG en biedt daarom een flexibele bijbaan.

Beschrijving

Als Data & Analytics Executive zal je binnen MeMo² ondersteunend zijn bij (survey)onderzoek voor alle (internationale) projecten. Je zult verantwoordelijk worden voor een aantal eigen projecten binnen MeMo² en het Data Science Center. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat processen en planningen volgens wens van de klant verlopen en dat opleveringen tijdig zullen verlopen.

Je krijgt de kans om je opgedane kennis op het gebied van marketing, media en technologie in te zetten om bijvoorbeeld het grootste Nederlandse panel te onderhouden (inschrijvingen optimaliseren en uitschrijvingen minimaliseren). We zullen aan de slag gaan met innovatieve manieren van panelwerving op verschillende (nieuwe) online media. Maar je krijgt ook de kans om impact te maken binnen huidige processen, denk jij dat we het juist iets anders moeten aanpakken, dan gaan we dit onderzoeken. We verwachten van jou een open vizier. 

Vereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een relevante studie (bijvoorbeeld: Media, Marketing, communicatie etc.)
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van Engels in woord en geschrift
 • Ervaring met SPSS, Excel en Powerpoint
 • Pre: Photoshop en HTML/CSS programmeertaal

Waar je jezelf in terug moet zien:

 • Je vindt het leuk om een eerste stap te maken binnen de Marketing en onderzoekswereld;
 • Je hebt interesse in Marketing en Media;
 • Je bent handig met computers en staat open voor basis programmeren (HTML/CSS – geen voorkennis vereist);
 • Je bent initiatiefrijk en ambitieus;
 • Je houdt van een borrel op zijn tijd;
 • Je woont in (de buurt) van Groningen.

Send your application

UPLOAD YOUR COVER LETTER (MAX. 2 MB)

UPLOAD YOUR RESUME (MAX. 2 MB)