Audience & Content Specialist (Groningen – fulltime)

MeMo² heeft de afgelopen jaren flink wat stof doen opwaaien op het gebied van Media en Marketing. Zo hebben we verschillende (internationale) onderscheidingen mogen ontvangen. Zijn we marktonderzoeksbureau van het jaar geworden, hebben we een internationale prijs gewonnen voor ‘Best Innovation’. 2020 was een bijzonder jaar, maar ook in zo’n jaar heeft MeMo² dankzij haar innovatieve marktonderzoekstool THX. (te downloaden in de verschillende app stores) weer een flinke stap gemaakt en blijft hiermee vooruitlopen op de rest van de marktonderzoeksmarkt. Met een team Young Professionals in zowel Groningen als Amsterdam wordt er dagelijks gewerkt aan het realiseren van (nieuwe) ambitieuze plannen.

Doordat we aan de weg blijven timmeren met nieuwe innovatieve tools, maar ook bestaande processen blijven optimaliseren is het tijd voor extra versterking in ons team in Groningen. Wij zoeken iemand die ons team komt versterken op het gebied van User Experience en Content in de vorm van een Audience & Content specialist.

Wil jij met ons team in Groningen en Amsterdam ervoor zorgen dat THX. en het MeMoPanel zo bekend mogelijk wordt bij de Nederlandse (en Vlaamse) consument? Samen zorgen dat onze audiences een afspiegeling zijn en blijven van de Gemiddelde samenleving, leuke terugkoppelingen geven aan deze gebruikers via onze social kanalen en nieuwe werving campagnes opzetten.

Word jij verder enthousiast van nieuwe media, nieuwe ontwikkelingen en de nieuwste technologieën? Stopt jouw ambitie niet in Nederland, maar wil je meegroeien met het team van Young Professionals over de landsgrenzen? Dan verwachten we dat jij enthousiast gaat worden van deze functie.

Wij zijn op zoek naar iemand die (recent) is afgestudeerd en op zoek is naar een relevante baan, met veel verantwoordelijkheden en unieke doorgroei mogelijkheden. Voor deze functie is het wenselijk dat je kennis hebt van Media, Marketing en de nieuwste technologieen.

Wij zijn per direct op zoek naar een Audience & Content Specialist.

Je zult in je rol als Audience & Content Specialist ondersteunend werken voor grote (internationale) klanten. Je zult in deze functie alles leren over (survey)onderzoek, onze visie op nieuwe innovatieve manieren om (markt)onderzoek uit te voeren. Je krijgt de (mede)verantwoordelijkheid over enkele grote projecten en mag aan de slag met Nederlands grootste (online) panel en snelstgroeiende app THX. Sinds begin van het jaar is het THX. platform ook beschikbaar in Vlaanderen en daar houden onze ambities natuurlijk niet op. Om deze verschillende markten te blijven managen en om de kwantiteit en met name de kwaliteit van onze dienstverlening in elke (nieuwe) en bestaande markt op hoog niveau te houden zoeken wij een Audience & Content Specialist.

Beschrijving

Als Audience & Content Specialist zal je binnen MeMo² ondersteunend zijn bij (survey)onderzoek voor alle (internationale) projecten. Je zult medeverantwoordelijk worden voor een aantal eigen projecten binnen MeMo² en het Data Science Center. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat processen en planningen volgens wens van de klant verlopen en dat opleveringen tijdig zullen verlopen. Je werkt nauw samen met het Data Automation team en zorgt ervoor dat jouw opleveringen tijdig en van hoge kwaliteit zijn.

Je krijgt de kans om je opgedane kennis op het gebied van marketing, media en technologie in te zetten om bijvoorbeeld het grootste Nederlandse panel en snelstgroeiende online platform (THX.) te onderhouden en optimaliseren (zoals het opzetten van social media campagnes om nieuwe leden te werven, maar ook om bestaande gebruikers tevreden te houden). We zullen aan de slag gaan met innovatieve manieren van panelwerving op verschillende (nieuwe) online media. Maar je krijgt ook de kans om impact te maken binnen huidige processen, denk jij dat we het juist iets anders moeten aanpakken, dan gaan we dit onderzoeken. We verwachten van jou een open vizier.

Vereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Een relevante studie (bijvoorbeeld: Media, Marketing, communicatie etc.)
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van Engels in woord en geschrift
 • Ervaring met statistische programma’s, Excel en Powerpoint
 • Pre: Photoshop, HTML/CSS programmeertaal, affiniteit met de Vlaamse taal / cultuur

Waar je jezelf in terug moet zien:

 • Je vindt het leuk om een eerste stap te maken binnen de Marketing en onderzoekswereld;
 • Je hebt interesse in Marketing en Media;
 • Je bent handig met computers en staat open voor basis programmeren (HTML/CSS – geen voorkennis vereist);
 • Je bent initiatiefrijk en ambitieus;
 • Je houdt van een borrel op zijn tijd;
 • Je woont in (de buurt) van Groningen.

 

Send your application

UPLOAD YOUR COVER LETTER (MAX. 2 MB)

UPLOAD YOUR RESUME (MAX. 2 MB)